Wie wij zijn

AMLocal is onderdeel van Abovo Media “Het grootste onafhankelijk mediabureau van Nederland. Eigenzinnig, kritisch en specialistisch in media”.

Al sinds de oprichting in 1999 werken we met gedreven, eigenzinnige collega’s. We zijn niet alleen een kritische adviseur, maar helpen je bovendien met het optimaliseren van jouw klantreis.

Wat ons onderscheidt van andere mediabureau’s? De mentaliteit en betrokkenheid van onze mensen. We knokken écht voor je en voelen ons allemaal verantwoordelijk voor jouw -en dus ook ons- succes. We dagen elkaar continu uit om nét even een andere invalshoek of aanvliegroute te kiezen. We brengen je steeds een stap verder, totdat je bent waar je wilt zijn. Pas dan zijn we tevreden. Kom maar op als je durft: samen veroveren we jouw markt.

Sinds oktober 2019 is Maxlead onderdeel van Abovo Media. Samen vormen de bedrijven, die hun eigen identiteit en locatie hebben behouden, een nieuwe (onafhankelijke) bureaugroep Abovo Maxlead, die 230 medewerkers telt en media- en consultancybestedingen van 200 miljoen euro beheert.

Abovo Media in de Media

Onze waarden

Abovo Media is de uitdager. De uitdager kenmerkt zich door een eigenzinnige blik op de wereld. Hij houdt niet van onnodige praatjes en poespas. Wij zijn eerlijk en betrokken in ons advies. Onze kernwaarden komen terug in onze mensen, in onze manier van werken en in onze projecten.

Ondernemend
We denken vooruit omdat we de urgentie voelen. We handelen omdat er actie nodig is. We denken aan de bottom-line, want er moet geld verdiend worden.

Lef
Zonder durf maak je geen stappen. Als je wilt groeien moet je een offensief marketing spel spelen. Soms met een uitglijder, maar dan sta je weer op en knok je door.

Kritisch
Een klant heeft geen behoefte aan een ja-knikker en vraagt juist om een scherpe, kritische mening.

Plezier
Een fijne sfeer en plezier in werk zet werknemers in hun kracht. De positieve energie die dat oplevert geven we door aan onze klanten.

Eigen 24/7 dashboard

Benieuwd naar jouw campagne resultaten? Op welke websites worden jouw advertenties vertoont? Check dat eenvoudig 24/7 in jouw eigen dashboard.

Lokaal adverteren

Adverteer daar waar jouw klanten zich bevinden. Zeer nauwkeurig op plaats of postcode. Of op mobiel (hyperlocal) met een straal vanaf 500 meter.

Online advertenties

Zorg dat je opvalt met een mooie uiting met de juiste boodschap op het juiste moment in de juiste doelgroep. Wij kunnen je hierbij uitstekend helpen!

Leuk dat je een campagne gaat starten bij AMLocal! Andere zijn je al voorgegaan, graag delen we de ontvangen feedback op de samenwerking met AMLocal hieronder.

“In het najaar van 2023 hebben wij voor HaltetaxiRRReis een zeer lokale campagne gevoerd, een combinatie van displaying en print. De campagne is uitstekend verlopen: ABOVO/AM Local pakte de opdracht snel en adequaat op, ik ben tevreden!”AM Local - RRReis logo

“Voor onze nieuwe winkel in Asten hebben we samengewerkt met AM Local om de lokale online zichtbaarheid van EP:Tummers te versterken in deze regio. Hun professionele aanpak en snelle respons hebben ons geholpen onze doelen te behalen. Ik ben zeer tevreden met de resultaten!”

AM Local - EP Tummers logo