Digitale Advertising: Groei je merk en Bereik je doelgroep

In de dynamische wereld van digitale marketing, biedt advertising ongekende mogelijkheden om merken te laten groeien, doelgroepen te bereiken en de verkoop te stimuleren. Met de voortdurende evolutie van online platforms en technologieën, hebben adverteerders nu toegang tot een breed scala aan advertentietypen. Van traditionele display-advertenties tot geavanceerde hyperlokale campagnes, elke vorm van advertising heeft zijn unieke voordelen en toepassingen. Er zijn veel verschillende soorten advertising die bedrijven kunnen gebruiken om hun marketingdoelstellingen te bereiken.

Soorten online advertising

Door het aanbieden van display-, video- en mobiele advertenties, heb je een breed scala aan advertentieformaten en kanalen om adverteerders te helpen hun doelgroep te bereiken. Hieronder volgt een korte beschrijving van elk van deze advertentie-indelingen:

 • Display advertising
  Dit zijn visuele advertenties die worden weergegeven op websites en mobiele apps. Display-advertenties kunnen verschillende formaten hebben, zoals banners, afbeeldingen of rich media-advertenties. Ze kunnen worden geplaatst op relevante websites of in-app inventaris om de zichtbaarheid van een merk te vergroten en gebruikers aan te moedigen om actie te ondernemen, zoals klikken op de advertentie of naar de website van de adverteerder gaan.
 • Mobile advertising
  Mobile advertising verwijst naar het tonen van advertenties op mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Dit omvat het gebruik van mobiele apps, mobiele websites, pushmeldingen en andere mobiele kanalen om de advertenties aan de gebruikers te tonen. Mobiele advertenties kunnen verschillende formaten hebben, zoals banners, interstitiële advertenties, native advertenties of videoadvertenties. Met het groeiende aantal mobiele gebruikers is mobiele advertising een belangrijk kanaal geworden om de doelgroep te bereiken.
 • In-app advertising
  In-app advertising is het tonen van advertenties binnen mobiele apps. Deze advertenties kunnen variëren van banners en full-screen pop-ups tot video’s en interactieve content, gericht op het verhogen van gebruikersbetrokkenheid. Het stelt adverteerders in staat gericht te adverteren op basis van gebruikersgedrag en -voorkeuren, waardoor de relevantie en effectiviteit van de advertenties toenemen.
 • Hyper local advertising
  Hyperlocal advertising is een vorm van gerichte reclame die zich richt op een zeer specifieke geografische locatie, vaak een klein gebied zoals een wijk of zelfs een straat. Het doel is om advertenties te tonen aan consumenten die zich fysiek in de buurt bevinden van een bedrijf of evenement, waardoor de relevantie en de kans op conversie worden verhoogd. Deze techniek maakt gebruik van locatiegegevens van mobiele apparaten om advertenties te personaliseren en is bijzonder effectief voor lokale bedrijven die hun zichtbaarheid in de directe omgeving willen vergroten.

Eigen 24/7 dashboard

Benieuwd naar jouw campagne resultaten? Op welke websites worden jouw advertenties vertoont? Check dat eenvoudig 24/7 in jouw eigen dashboard.

Lokaal adverteren

Adverteer daar waar jouw klanten zich bevinden. Zeer nauwkeurig op plaats of postcode. Of op mobiel (hyperlocal) met een straal vanaf 500 meter.

Online advertenties

Zorg dat je opvalt met een mooie uiting met de juiste boodschap op het juiste moment in de juiste doelgroep. Wij kunnen je hierbij uitstekend helpen!