Werkwijze lokaal adverteren

Het opzetten van een effectieve online campagne kan complex zijn. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en dat u zich liever focust op de kernactiviteiten van uw bedrijf. Daarom bieden wij een service die u van A tot Z ontzorgt, wel kunt u de resultaten van de campagne inzien middels uw eigen inlog. Voor tussentijdse vragen kunt u ons eenvoudig bereiken via telefoon, e-mail of de chat. Onderstaand vertellen wij u puntsgewijs hoe wij werken en hoe wij ervoor zorgen dat uw campagne een succes wordt.

Ontzorging van A tot Z

Ons team van experts staat klaar om u volledig te ontzorgen. We nemen de tijd om uw eisen en doelen te begrijpen, zodat we een strategie kunnen ontwikkelen die aansluit bij uw behoeften. Van strategie tot rapportage, wij zorgen voor alle aspecten van uw online campagne, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke taken binnen uw bedrijf.

AM Local - Plaatje 1

Grip op de campagne

Hoewel we graag de volledige verantwoordelijkheid nemen voor uw campagne, begrijpen we dat u wellicht meer betrokkenheid wilt. Daarom geven we u de mogelijkheid om zelf meer grip te hebben op de campagne. We staan open voor uw ideeën, feedback en suggesties. Samenwerking is essentieel voor het behalen van de beste resultaten. Ook hebben wij een geavanceerd dashboard waar de campagne live te volgen is.

Transparantie en samenwerking

We geloven sterk in transparantie en open communicatie. We delen graag onze expertise en houden u op de hoogte van elke stap in het proces. Samenwerking is de sleutel tot succes. We staan open voor uw input en stellen uw mening op prijs. Samen kunnen we een campagne creëren die uw doelen overtreft.

Eigen 24/7 dashboard

Benieuwd naar jouw campagne resultaten? Op welke websites worden jouw advertenties vertoont? Check dat eenvoudig 24/7 in jouw eigen dashboard.

Lokaal adverteren

Adverteer daar waar jouw klanten zich bevinden. Zeer nauwkeurig op plaats of postcode. Of op mobiel (hyperlocal) met een straal vanaf 500 meter.

Online advertenties

Zorg dat je opvalt met een mooie uiting met de juiste boodschap op het juiste moment in de juiste doelgroep. Wij kunnen je hierbij uitstekend helpen!