Werkwijze

Het lanceren van een succesvolle online campagne is een complexe zaak.

Van online strategieontwikkeling tot online creatie, van media inkoop, optimalisatie en rapportage, elk aspect vereist aandacht en expertise. Wij begrijpen dat u wel wat anders aan uw hoofd heeft en zich wilt richten op uw kernactiviteiten. Daarom bieden wij een volledige ontzorging van A tot Z.

Wij begrijpen ook dat u wel grip wilt houden op uw online campagne en budget. Daarom geven we u de mogelijkheid om actief deel te nemen aan het proces en alles te volgen in uw eigen dashboard.

Heeft u tussentijds vragen dan zijn wij eenvoudig via telefoon, e-mail en/of chat te bereiken.

Onderstaand vertellen wij u puntsgewijs hoe wij te werk gaan en hoe wij ervoor zorgen dat uw online campagne een groot succes wordt.

  1. Ontzorging van A tot Z: Ons team van experts staat klaar om u volledig te ontzorgen. We nemen de tijd om uw eisen en doelen te begrijpen, zodat we een strategie kunnen ontwikkelen die aansluit bij uw behoeften. Van strategie tot rapportage, wij zorgen voor alle aspecten van uw online campagne, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke taken binnen uw bedrijf.
  2. Grip op de campagne: Hoewel we graag de volledige verantwoordelijkheid nemen voor uw campagne, begrijpen we dat u wellicht meer betrokkenheid wilt. Daarom geven we u de mogelijkheid om zelf meer grip te hebben op de campagne. We staan open voor uw ideeën, feedback en suggesties. Samenwerking is essentieel voor het behalen van de beste resultaten. Ook hebben wij een geavanceerd dashboard waar de campagne live te volgen is.
  3. Transparantie en samenwerking: We geloven sterk in transparantie en open communicatie. We delen graag onze expertise en houden u op de hoogte van elke stap in het proces. Samenwerking is de sleutel tot succes. We staan open voor uw input en stellen uw mening op prijs. Samen kunnen we een campagne creëren die uw doelen overtreft.

Eigen 24/7 dashboard

Benieuwd naar jouw campagne resultaten? Op welke websites worden jouw advertenties vertoont? Check dat eenvoudig 24/7 in jouw eigen dashboard.

Lokaal adverteren

Adverteer daar waar jouw klanten zich bevinden. Zeer nauwkeurig op plaats of postcode. Of op mobiel (hyperlocal) met een straal vanaf 500 meter.

Online advertenties

Zorg dat je opvalt met een mooie uiting met de juiste boodschap op het juiste moment in de juiste doelgroep. Wij kunnen je hierbij uitstekend helpen!