Hyperlocal adverteren

Geolocatie-targeting: Met behulp van geolocatie-technologie kunnen adverteerders hun advertenties richten op mensen die zich binnen een specifieke straal of afstand van hun bedrijf bevinden. Dit kan worden bereikt via mobiele advertenties, zoals push advertenties, zoekadvertenties of sociale media-advertenties, waarbij de geografische locatie van de gebruiker wordt gebruikt om de relevantie van de advertentie te vergroten.

Hyperlocal adverteren biedt verschillende voordelen, zoals:

  • Hogere relevantie: Door te adverteren bij mensen in de directe omgeving van het bedrijf, vergroot hyperlocal adverteren de relevantie van de advertenties. Het stelt adverteerders in staat om zeer gerichte en gepersonaliseerde boodschappen te leveren die beter aansluiten bij de behoeften en interesses van potentiële klanten.
  • Betere zichtbaarheid: Door zich te richten op een klein en afgebakend geografisch gebied, kan hyperlocal adverteren de zichtbaarheid van een bedrijf vergroten bij mensen die zich in de directe omgeving bevinden. Dit kan vooral voordelig zijn voor lokale bedrijven die afhankelijk zijn van klanten uit de buurt.
  • Kostenbesparing: Aangezien de advertenties alleen worden weergegeven aan mensen binnen een beperkt geografisch gebied, kunnen adverteerders hun budget efficiënter besteden. Ze hoeven geen geld uit te geven aan het bereiken van mensen buiten het relevante lokale gebied.
  • Verbeterde conversie: Hyperlocal adverteren kan de kans op conversies verhogen, omdat de advertenties worden getoond aan mensen die zich fysiek dichtbij het bedrijf bevinden. Dit maakt het gemakkelijker voor potentiële klanten om actie te ondernemen, zoals het bezoeken van de winkel of het maken van een aankoop.

Hyperlocal advertising is vooral effectief voor lokale bedrijven en dienstverleners, zoals restaurants, winkels, kapperszaken, sportscholen, tandartspraktijken en andere bedrijven waarbij fysieke nabijheid een belangrijke rol speelt in de klantinteractie.

Eigen 24/7 dashboard

Benieuwd naar jouw campagne resultaten? Op welke websites worden jouw advertenties vertoont? Check dat eenvoudig 24/7 in jouw eigen dashboard.

Lokaal adverteren

Adverteer daar waar jouw klanten zich bevinden. Zeer nauwkeurig op plaats of postcode. Of op mobiel (hyperlocal) met een straal vanaf 500 meter.

Online advertenties

Zorg dat je opvalt met een mooie uiting met de juiste boodschap op het juiste moment in de juiste doelgroep. Wij kunnen je hierbij uitstekend helpen!