Eigen dashboard

Als je bij AM Local een online advertentiecampagne boekt dan ontvang je een eigen dashboard voor het beheren en volgen van jouw online campagnes. Het dashboard geeft alle relevante informatie en statistieken weer van de campagne(s). Het geeft gebruikers gemakkelijk inzicht in de effectiviteit van hun advertenties en strategie├źn.

Het dashboard omvat verschillende functies en modules zoals:

  1. Overzicht van campagnes: Het dashboard geeft een algemeen overzicht van alle lopende advertentiecampagnes. Gebruikers kunnen snel zien welke campagnes actief zijn, welke zijn gepland en welke zijn voltooid. Dit helpt bij het organiseren en beheren van meerdere campagnes tegelijk.
  2. Prestatiegegevens: Het dashboard biedt gedetailleerde prestatiegegevens van elke campagne, zoals vertoningen, klikken, conversies, kosten en Return on Investment (ROI). Gebruikers kunnen de prestaties van individuele campagnes vergelijken en trends identificeren om te begrijpen welke advertenties het meest effectief zijn.
  3. Geografische gegevens: Het dashboard kan geografische gegevens weergeven, zoals de locaties waar de advertenties zijn vertoond en waar de meeste betrokkenheid of conversies plaatsvinden. Dit helpt gebruikers om de geografische impact van hun campagnes beter te begrijpen en te beslissen waar ze hun advertenties het beste kunnen richten.
  4. Demografische gegevens*: Het dashboard kan informatie verstrekken over de demografische kenmerken van de doelgroep, zoals leeftijd, geslacht, interesses en gedrag. Deze gegevens zijn waardevol om te begrijpen welke segmenten het beste reageren op de advertenties en om toekomstige campagnes beter te targeten. *Oplevering einde 2023.
  5. Grafieken en visualisaties: Het dashboard kan grafieken, diagrammen en visualisaties bevatten om de prestaties van de campagnes visueel weer te geven. Dit maakt het gemakkelijker om trends en patronen te identificeren en snel inzicht te krijgen in de gegevens.
  6. Aangepaste rapportage: Het dashboard kan de mogelijkheid bieden om aangepaste rapporten te genereren op basis van specifieke KPI’s of meetwaarden die relevant zijn voor het bedrijf. Dit stelt gebruikers in staat om de gegevens te filteren en te segmenteren op basis van hun specifieke behoeften en doelstellingen.

Eigen 24/7 dashboard

Benieuwd naar jouw campagne resultaten? Op welke websites worden jouw advertenties vertoont? Check dat eenvoudig 24/7 in jouw eigen dashboard.

Lokaal adverteren

Adverteer daar waar jouw klanten zich bevinden. Zeer nauwkeurig op plaats of postcode. Of op mobiel (hyperlocal) met een straal vanaf 500 meter.

Online advertenties

Zorg dat je opvalt met een mooie uiting met de juiste boodschap op het juiste moment in de juiste doelgroep. Wij kunnen je hierbij uitstekend helpen!