Vergroot jouw naamsbekendheid

Door het aanbieden van display-, video- en mobiele advertenties, heb je een breed scala aan advertentieformaten en kanalen om adverteerders te helpen hun doelgroep te bereiken. Hieronder volgt een korte beschrijving van elk van deze advertentie-indelingen:

  1. Display-advertenties: Dit zijn visuele advertenties die worden weergegeven op websites en mobiele apps. Display-advertenties kunnen verschillende formaten hebben, zoals banners, afbeeldingen of rich media-advertenties. Ze kunnen worden geplaatst op relevante websites of in-app inventaris om de zichtbaarheid van een merk te vergroten en gebruikers aan te moedigen om actie te ondernemen, zoals klikken op de advertentie of naar de website van de adverteerder gaan.
  2. Video-advertenties: Video-advertenties zijn visuele advertenties die in videovorm worden weergegeven, meestal voor, tijdens of na het bekijken van online videocontent. Dit kunnen korte advertenties zijn die worden afgespeeld voordat de gewenste video begint (pre-roll), tijdens de video (mid-roll) of na de video (post-roll). Video-advertenties zijn effectief om de aandacht van gebruikers te trekken en een boodschap op een visueel aantrekkelijke en meeslepende manier over te brengen.
  3. Mobile advertising: Mobile advertising verwijst naar het tonen van advertenties op mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Dit omvat het gebruik van mobiele apps, mobiele websites, pushmeldingen en andere mobiele kanalen om de advertenties aan de gebruikers te tonen. Mobiele advertenties kunnen verschillende formaten hebben, zoals banners, interstitiƫle advertenties, native advertenties of videoadvertenties. Met het groeiende aantal mobiele gebruikers is mobiele advertising een belangrijk kanaal geworden om de doelgroep te bereiken.

Door display-, video- en mobiele advertenties aan te bieden, kun je adverteerders helpen om hun boodschap op verschillende manieren en op verschillende apparaten aan potentiƫle klanten te tonen. Het stelt adverteerders in staat om hun campagnes af te stemmen op specifieke doelgroepen en gebruik te maken van de visuele en interactieve mogelijkheden van deze advertentie-indelingen. Het is belangrijk om te zorgen voor goed doelgericht en creatief materiaal om maximale impact te bereiken en de gewenste resultaten voor adverteerders te behalen.

Eigen 24/7 dashboard

Benieuwd naar jouw campagne resultaten? Op welke websites worden jouw advertenties vertoont? Check dat eenvoudig 24/7 in jouw eigen dashboard.

Lokaal adverteren

Adverteer daar waar jouw klanten zich bevinden. Zeer nauwkeurig op plaats of postcode. Of op mobiel (hyperlocal) met een straal vanaf 500 meter.

Online advertenties

Zorg dat je opvalt met een mooie uiting met de juiste boodschap op het juiste moment in de juiste doelgroep. Wij kunnen je hierbij uitstekend helpen!