Lokaal Online Adverteren: óók voor jou als kleine ondernemer!

03/08/2023

Vaak zijn jouw klanten al te vinden in jouw eigen regio, plaats, postcodegebied of zelfs binnen een bepaalde straal van enkele honderden meters. Als ondernemer wil je dan juist daar zichtbaar zijn. Met AM Local bieden wij die mogelijkheid. Jouw online aanwezigheid op mooie websites & apps, daar waar jouw potentiële doelgroep/klanten zich bevinden. En dat alles met slechts enkele muisklikken geregeld!

Wat was de belangrijkste reden om AM Local op te richten?

Online adverteren was tot voor kort alleen maar weggelegd voor grote bedrijven. Hoe mooi is het dan als we dat ook kunnen aanbieden aan bedrijven met een kleiner mediabudget. Deze klanten konden wij voorheen onvoldoende ondersteunen. Dat inspireerde om AM Local op te zetten: lokaal adverteren met elk mogelijk budget. “Nu hoeven wij nooit geen ‘nee’ meer te verkopen aan klanten met een klein budget.”

Als je in de schoenen van de klant staat, waarom kies je voor AM Local?

Vanwege de aantrekkelijke mix van toegankelijkheid en transparantie. Als lokale ondernemer wil je zo gericht en efficiënt mogelijk adverteren. Wij hebben toegang tot kanalen die voor een groot doelgroep bereik zorgen. En dat met een budget dat niet groot hoeft te zijn. Online adverteren is lokaal al mogelijk vanaf 300 euro. Of je dat bedrag in een maand of per jaar besteedt, dat maak je zelf uit. Daarnaast zijn de resultaten 24/7/365 overzichtelijk in een dashboard te bekijken, zonder moeilijke marketingtermen.

Wat is de grootste uitdaging?

De grootste uitdaging is dat iedereen van ons bestaan af moet weten. We willen de naamsbekendheid van AM Local vergroten en onszelf écht op de kaart zetten. Als label zijn wij op dit moment namelijk de voorloper in de markt. Zelfs hyperlokaal adverteren is mogelijk. Hiermee bereiken wij jouw potentiële klanten al binnen 400 meter van jouw bedrijf.

Waarom is AM Local de geschikte oplossing voor jou als ondernemer!

De brede toepasbaarheid/inzetbaarheid van lokaal online adverteren. Dit stopt voor ons niet bij de grens. Staat je bakkerij in een grensgebied? Dan kunnen wij ook je klanten in bijvoorbeeld Duitsland bereiken. Onze aanpak is gespecialiseerd in (hyper) lokaal online adverteren, máár online kent natuurlijk geen grenzen, dus zijn wij ook landelijk of zelfs internationaal in te zetten.

Nieuwsgierig geworden? Laat ons jou helpen! ……

AM Local - 23_1037815 AM Local blog RGB2

Succesvolle campagnes

Deze klanten gingen jou voor

Wij hebben onze klanten met groot succes kunnen helpen om hun doelen te bereiken.

Geïnteresseerd in hoe wij deze klanten hebben kunnen helpen of zelf een vraag?